Depotrum under flytningen

depotrum ved flytning af husStår man og skal flytte fra en stor bolig til en mindre kan det være utrolig svært at finde opbevaringsmuligheder til de ejendele, man ikke vil skille sig af med. Enten fordi den nye bolig er midlertidig eller at man ved at man ikke altid skal leve på mindre plads. Eller fordi man har ting med affektionsværdi fx arvestykker, man ikke vil af med.

Undgå tilfældig opbevaring

Er man ung kan man måske få opbevaret sine ting midlertidigt ved sine forældre, hvis man er så heldig at de har plads nok. Er man vokset fra denne mulighed kan man måske få opmagasineret sine ting mere tilfældige steder så som på et loft, i en kælder eller i en lade hos venner eller slægtninge. Her er det desværre bare ofte uvist om ens ejendele tager skade af at stå der. I en kælder er der ofte fugtigt og tekstiler kan blive jordslåede, træmøbler kan slå sig osv. På et loft kan der være mus og andre skadedyr, der kan ødelægge tingene og det samme i en lade, hvor der endog kan være utætheder i taget og meget beskidt.

Slip for at være til gene

Derudover kan det være en gene for de personer, man får sine ting opbevaret ved. De fleste har nemlig brug for den plads de har til rådighed og selvom de selv har tilbudt, at du kan stille ting hos dem, kan de blive irriteret over at skulle opbevare dine ting i længden. Det kan også være, at dine planer ændrer sig eller at opmagasineringen hos dine venner eller slægtninge på anden vis trækker ud.

Lej et sikkert depotrum

Derfor kan det være en rigtig god ide at overveje at leje et depotrum. Et depotrum har flere fordele. Det er sikkert. Det er kun dig selv der har adgang til rummet. Det er solidt bygget og forsvarligt låst. Mange steder er der videoovervågning døgnet rundt. Det betyder at der ikke kan ske noget med dine ting. De kan hverken blive stjålet eller beskadiget og du kan derfor roligt lade selv værdifulde ejendele eller ting med affektionsværdi stå i depotrummet.

Tør og temperaturbestandig opbevaring

I tillæg er et depotrum altid tørt og med en temperatur, der ligger fast, så der ikke er fare for kondens og medfølgende skader på grund af fugt. Depotrummet er også et rent sted, så man undgår et lag af støv og skidt på de opbevarede genstande, som kan være svært at fjerne, når tingene skal i brug igen. Derudover vil dine ejendele ikke få den ubehagelige hengemte lugt som opbevaring i kældre, lader og loftsrum ofte giver.